Coca-Cola Zero Sugar

Alkaen: 3,00

JUST ADD ZERO.

Coca-Cola Zero Sugar on kevytjuoma, joka maistuu yhtä täyteläiseltä kuin perinteinen Coca-Cola. Silti desilitrassa on energiaa vain 0,3 kilokaloria. Juoma sisältää vain luonnollisia aromeja, eikä siihen ole lisätty säilöntäaineita.

Maailman tunnetuin juoma Coca-Cola syntyi, kun lääkäri ja kemisti John Pemberton vuonna 1886 pyrki kokeilemalla kehittämään lääkkeen päänsärkyyn. Lääkkeen sijasta hän kehitti juomasiirapin, josta hiilihapotettuun veteen sekoittamalla syntyi sittemmin virvoitusjuoma Coca-Cola. Coca-Cola rekisteröitiin nimenä ensimmäisen kerran vuonna 1893. Kolajuomaa myytiin aluksi laseittain soodabaareissa. Pemberton myi juoman oikeudet liikemiehelle nimeltä Asa G. Chandler, joka vuonna 1892 perusti Coca-Cola Company -yhtiön. Kysynnän luomiseksi Chandler tarjosi aluksi juomaa ilmaiseksi. Jo vuonna 1895 Coca-Colaa myytiin kaikkialla Yhdysvalloissa.

Coca-Cola zero muuttui 2016 Coca-Cola Zero Sugariksi reseptin muuttuessa entistä enemmän Coca-Colan makuiseksi.

Kasvisuutejuoma

Sisältää makeutusaineita

Ainesosat: vesi, hiilidioksidi, väri E150d, happamuudensäätöaineet E338 ja E331, makeutusaineet (aspartaami ja asesulfaami K), luonnolliset aromit (mm. kofeiini), kasvisuutteet. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 1,4 kJ / 0,3 kcal
Rasva: 0 g
– josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 0 g
– josta sokereita: 0 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0,02 g

Valmistusmaa: Suomi

Hinta sisältää pullopantin

Poista