Toivalan liikenneasema Oy | Toivala | Siilinjärvi

Meillä leivotaan leipää JA LEIVONNAISIA JOKA PÄIVÄ!

Toivalan Leipomotuote
Leipomostamme saat herkullista, tuoretta, paikan päällä tehtyä leipää myös mukaan!

Toivalan leipomon mallasleipää on tehty tällä asemalla vuosikymmeniä, ja se on saavuttanut suuren suosion. Leipiämme saa nykyään myös monipuolisimmista K-kaupoista Siilinjärvellä ja Kuopiossa sekä Kuopion kauppahallin Tildan Puodista!

Mallasleivän lisäksi leivomme ja myymme myös perinteistä ruisleipää lisäämättä hiivaa ja 100% suomalaisista ruisjauhoista. Valikoimassa on jatkuvasti myös Siemenleipä, Sämpyläkukka, Rustiikki, Lande ja Valkosipulipatonki! Vakiovalikoiman lisäksi paikan päältä löytyy myös erilaisia mahdollisesti tulevaisuudessa valikoimasta löytyviä kokeiluita!

Tutustu uusiin leipiimme tai pitäydy hyväksi havaitussa mallasleivässämme. Maistuva mallasleipä on myös erinomainen tuliainen! Kaikki leipämme valmistetaan alusta loppuun asemallamme. Huom!! Koko leipomomme toimii kotimaisella tuulisähköllä.

MALLASLEIPÄ

Kymmeniä vuosia Toivalan perinteinen Mallasleipä on toiminut juhlien herkkuleipänä ja arjen juhlistajana. Mallasleipämme leivotaan kotimaisista raaka-aineista.

RUISLEIPÄ

Ruisleipää olemme leiponeet muutaman vuoden ajan. Juuri on Toivalan oma juuri joka antaa leivämme mahtavan maun, hiivaa ei käytetä leivässä ollenkaan.

RUSTIIKKI

Rustiikki on ciabatta tyylinen voimakas vehnäleipä. Rustiikki on erittäin hyvää esimerkiksi oliiviöljyn ja pienen pintasuolan kera, kannattaa kokeilla myös grillattuna.

SIEMENLEIPÄ

Siemenleivän pehmeä koostumus ja monipuolinen sisältö houkuttelee ottamaan toisenkin palan.. Kannattaa uskaltaa kokeilla, yllättäen leipä on myös lapsille maistuva.

SÄMPYLÄKUKKA

Leipä saa keltaista väriä kurkumasta joka onkin tunnettu monista terveysvaikutteistaan. Revi leivästä sämpylöitä ja nauti gourmet tason mausta.