Accusharp veitsenteroitin

19,63

Varastossa

19,63

Accusharp Veitsenteroitin on yksi harvoista oikeasti toimivista pikateroittimista. Accusharp kannattaa olla mukana repussa, mökillä, kotona ja autossa ja se on myös mitä mainioin tuliainen ja lahjaidea.

Accusharp toimii yksinkertaisuudessaan näin: aseta veitsi pöydälle teräpuoli ylöspäin ja vedä teroittimella kevyesti 3-5 kertaa tyvestä kärkeen päin. Tarkasta välillä, että terän lape pysyy suorassa ja tarvittaessa vaihda kulmaa muuttamalla Accusharpin asentoa.

Parhaan lopputuloksen saat kevyillä vedoilla ja oikealla kulmalla teroittimen ja veitsen suhteen. Teroittimessa on kestävä sormisuoja.

Accusharpilla teroitat kaikki veitset nopeasti ja turvallisesti

Accusharp käy kaikille veitsille. Parhaimmillaan se on kuten kaikki muutkin pikateroittimet, kettiö- ja lihakäsittelyveitsien teroituksessa, eli veitsissä, joihin tarvitaan nopeasti hyvin leikkaava terä.
Muistathan, että kaikkien veitsien perusteroitus olisi hyvä tehdä säännöllisin väliajoin hiomalla. Ennen kaikkea vuolemiseen käytettävissä puukoissa optimaalisen teräkulman ylläpito vaatii hiontaa.

Ominaisuudet:

– Helppo: Sinun ei tarvitse miettiä oikeaa teroituskulmaa, pidät vain teroittimen suorassa!
– Turvallinen: Terän ja sormiesi välissä on kestävä sormisuojus, ja terävä veitsi on aina tylsää turvallisempi!
– Säästää rahaa: Accusharpin teroitusterät kestävät vuosien käytön, ja lisäksi ne ovat käännettävät! Jotkut sortuvat jopa ostamaan uusia veitsiä tylsien tilalle, kun teroittaminen on liian vaikeaa.
– Säästää aikaa: Accusharp on niin nopea ja vaivaton, että voit teroittaa veitsesi vaikka aina, kun aloitat ruoanlaiton.